قشر دانشگاهی ایران به جای ایجاد کار‌ خودش دنبال یافتن کار است!

یک کارشناس مسائل سیاسی‌ گفت: قشر دانشگاهی ما باید برای ایجاد کار تلاش کند، نه اینکه خودش دنبال یافتن کار باشد.

محمدحسن قدیری‌ابیانه امشب در نشست مسئولان و اساتید دانشگاه‌های بناب، آزاد اسلامی و پیام نور این شهرستان با عنوان اقتصاد مقاومتی با اشاره به درآمدهای نفتی کشور اظهار کرد: نباید نسبت به درآمدهای دولت نگاه توهمی داشت، بلکه باید در این خصوص واقع‌بین بود و با دید واقع‌بینانه کشور را در مسیر تولید ثروت رهنمون کرد.

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه شعارهای داده شده از سوی رهبر معظم انقلاب در آغازین روز سال‌های جدید طی سال‌های اخیر کلید پیشرفت کشور است، افزود: متأسفانه ما بعد از اتمام جنگ تحمیلی در خواب فرو رفتیم در حالی که ژاپنی‌ها بعد از جنگ به جای 6 ساعت کار در روز، 12 ساعت در روز کار کردند.

وی توزیع عادلانه ثروت و برخورد با متخلفان را امری ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشور ما از نظر مصرف و تعطیلات رسمی جزو بالاترین کشورهاست و این با پیشرفت و توسعه پایدار در تضاد است.

این کارشناس ‌تصریح کرد: اگر مردم وظایف خود را در جامعه به خوبی انجام ندهند، با وجود دولتی مقتدر و کارآمد بازهم پیشرفتی نخواهند داشت.

قدیری‌ابیانه همچنین با بیان اینکه در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی هستیم؛ گفت: با وجود اینکه به فرهنگ کار ایرانی باید بها داده شود، در سریالی که از صدا و سیما پخش می‌شود، خودروی تولید داخل یا در حال تعمیر است و یا در حال هل دادن آن را نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: اگر یک ساعت کار مفید را در ادارات کشور به دو ساعت افزایش می‌دادیم، دشمن امیدی به تحریم‌ها نداشت.

این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: قشر دانشگاهی ما باید برای ایجاد کار تلاش کند، نه اینکه خودش دنبال یافتن کار باشد.

قدیری‌ابیانه گفت: دولت در قبال هر یک از دانشجویان کارشناسی دانشگاه‌های دولتی حدود 30 میلیون ریال هزینه می‌کند و در این پول تمام جمعیت کشور سهیم هستند از این رو همه ما باید تلاش کنیم و کشورمان را آباد و آبادتر کنیم.